The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Feb 19, 2019 12:22 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Found some small things.
PostPosted: Tue Jan 01, 2019 12:25 pm 
Offline
Airman
User avatar

Joined: Thu Jun 06, 2013 4:32 pm
Posts: 45
Location: Trysil, Norway
Two small things/issues I noticed recently in the T-6 after the v.4.4 update. On some occations the canopy clickspot doesn`t work. At first it opened and closed,later on the same flight session, it woudn`t work anymore. when moving hand/cursor over clickspot,the hand will not "grab" to open. Second thing is that on the righthand side in cockpit the headphone cord is showing but the actual plug is not.


Thanks

Thomas.

_________________
ImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 02, 2019 6:33 am 
Offline
Senior Master Sergeant

Joined: Tue Mar 15, 2016 8:23 am
Posts: 1868
Hi.
I dont have P3Dv4 i use FSXA , but when you said the canopy opened then closed by itself , was you on the ground at an airport , if so you may have been in the range of the refuel spot , this is a known sim problem that effects all the sims.
Has for the klick spot not opening the canopy , this has happened to me in FSXA , and happens when you accidently hit the closed mouse button twice , i find in FSXA , if you HIT SHIFT+E the canopy moves , sometimes from open to close , then the clickspots to open/close canopy start working again.
Has for the head phone cable showing but plug not showing , are you changing the view zoom or is it default zoom or are you useing trackIR or VR headset , as i have not had this issue in FSXA.
regards alan. 8)

_________________
Image
Image
Image
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 02, 2019 1:09 pm 
Offline
Airman
User avatar

Joined: Thu Jun 06, 2013 4:32 pm
Posts: 45
Location: Trysil, Norway
Hi Alan

I use trackir and chaseplane to set up the views. I`m aware of how being close to fuelspot work,so it wasn`t that. Did som new test flights today in the t-6 and all seemed fine. Canopy opened and closed all the time and the headset cord plug or jack was at it`s place. So I dont know what that was all about.

Thanks

Thomas

_________________
ImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 03, 2019 6:04 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28903
Location: Beccles, Suffolk, UK
It could have been a corrupt load, also remember the refuel points in fsx/p3d airports are not always visible objects.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group