The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Fri Oct 19, 2018 7:40 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
PostPosted: Mon Nov 02, 2015 7:12 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28203
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello Sid,

by default it is turned OFF when an Accu-sim aircraft is loaded BUT can be turned on and used as the user wishes. Its a total sandbox for you to play around with to get the best feel and experience you want to best make you 'feel there' in the cockpit.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 11, 2016 5:57 pm 
Offline
Technical Sergeant
User avatar

Joined: Fri Oct 30, 2015 2:28 pm
Posts: 975
Wow what a difference to default aircraft.

I played with the sliders and because I was taxiing too fast and made turns too sharp you can feel the wheel digging right in and I tipped a little !

Nice !

_________________
Accufeel V2, C172 , B377+L049+COTS, B17G, Piper Cub,Commanche,Cherrokee,Spitfire,Non accusim versions: P47,P40,both Mustangs
Aircraft Factory Avro Anson, Albatros DIII,Heinkel He-219, F4U Corsair, P51H Mustang, Avro 504
Watch my incompetent flying Twitch


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 06, 2017 3:28 pm 
Offline
Senior Airman

Joined: Sun Apr 13, 2008 11:11 pm
Posts: 127
Stupid question... I just purchased FSX/steam addition that included accufeel. any idea which version I would have received?

Thanks,
LouP


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Sep 15, 2018 7:25 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Aug 07, 2018 2:00 pm
Posts: 3
Location: ESSA UTC +2
Hi! Do I need to purchase Accu-Feel v2 separately for the Accu-Sim Bonanza and Spitfire or is it built in? Which acft are Accu-Feel v2 compatible with? PMDG, FSL and VRS Acft?

_________________
Informal

Ken Wennerholm

ESSA UTC +2


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Sep 16, 2018 4:01 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28203
Location: Beccles, Suffolk, UK
wennerholm wrote:
Hi! Do I need to purchase Accu-Feel v2 separately for the Accu-Sim Bonanza and Spitfire or is it built in? Which acft are Accu-Feel v2 compatible with? PMDG, FSL and VRS Acft?


Hello,

Accu-feel is a hint of Accu-sim, so its not required for Accu-sim, as Accu-sim is Accu-feel + a whole lot more.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 18, 2018 5:15 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Oct 18, 2018 4:51 pm
Posts: 5
Is it compatible with FSX Steam Edition?


Last edited by kufo79 on Fri Oct 19, 2018 2:07 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 19, 2018 2:05 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Oct 18, 2018 4:51 pm
Posts: 5
I ordered the Accu-Feel v.2 and downloaded the upgrade package v.2.091 and still not able to see the addon menu in my fsx SE


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 19, 2018 3:46 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Oct 18, 2018 4:51 pm
Posts: 5
I fix it by googling the issue; by adding the lines below into the dll.xml in c:\users\<myuser>\AppData\Roaming\Microsoft\FSX-SE directory:

Quote:
<Launch.Addon>
<Name>A2A Feel</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>Modules\A2A_Feel.dll</Path>
<DllStartName>module_init</DllStartName>
<DllStopName>module_deinit</DllStopName>
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>AccuFeelMenu</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<ManualLoad>False</ManualLoad>
<Path>Modules\AccuFeelMenu.dll</Path>
</Launch.Addon>


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 19, 2018 6:49 am 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 3360
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Going forward for tech support, it is best to post in a new topic in the appropriate tech support forum.

_________________
Flight Simmer since 1983. Private Pilot
Paramus Flying Club http://www.flyingclub.org


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group