Accu-Feel v.1.1 Update Available

Add a touch of Accu-Sim to your simulation
FentiFlier1
Airman
Posts: 10
Joined: 03 Aug 2012

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post FentiFlier1 »

Hi Scott,


I have installed the update - it works perfectly and the issues I had with version 1.08 are resolved. 8)

This really is one of the best fsx improvements. Brilliant!


Owen.

User avatar
Scott - A2A
A2A General
Posts: 15910
Joined: 11 Feb 2004
Location: USA
Contact:

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post Scott - A2A »

pilottj wrote:Hey Scott, do you see Accu-Feel eventually able to link outside windnoise to aircraft windows/vents?
TJ
This really has to be accommodated by the developer and it's not necessarily that simple, as some devs just make it an animation. So the dev would have to send their animation to accufeel as they all use whatever name they make up.

I would say, for the forseeable future, this really isn't a realistic thing to do w/o making it complicated for the customer.

Scott.
A2A Simulations Inc.

bliksimpie
Staff Sergeant
Posts: 487
Joined: 04 Mar 2008

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post bliksimpie »

bigjuicyspider wrote:Checked out, looks tight, and I'm very happy about the new volume tuneability. Thanks for the update!
+1

Absolute love the ability to save the master volume per plane
Regards
JB

User avatar
rc flyer
Staff Sergeant
Posts: 342
Joined: 29 Nov 2007
Location: KSTL

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post rc flyer »

Getting ready to install....do I need to uninstall older version first??

Thanks
Steve

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 31799
Joined: 06 Nov 2004
Location: Beccles, Suffolk, UK
Contact:

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post Lewis - A2A »

Hello rc flyer,

No the update is applied to your product.

thanks,
Lewis - A2A
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

Jet
Airman
Posts: 11
Joined: 28 Sep 2012

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post Jet »

Lewis - A2A wrote:Hello rc flyer,

No the update is applied to your product.

thanks,
Lewis - A2A
How do I tell what version of Accu-Feel I have? I bought and downloaded it last week for the A2A store.
I am not sure if I need the update or not cuz can't find version number.

Oh, something I might ask.....Is there a way to DISABLE accu-feel? I know the GREEN BUTTON in accu-feel and that shuts it off but when you restart FSX its Enabled again. Is there a way to disable it so it won't be enabled on subsequent restarts of FSX? The reason I want to toggle it on and off is cuz I test a lot of
fsx aircraft and like to try them without any type of outside influence.

Thanks for any info

.........Jet

User avatar
Scott - A2A
A2A General
Posts: 15910
Joined: 11 Feb 2004
Location: USA
Contact:

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post Scott - A2A »

Jet,

We rarely ever change installer versions, so always apply the latest update. You can see the version in the [FSX] / A2A / Feel / ver.txt file.

Also, the individual accufeel on / off settings save, but the master on / off does not. It's the way the architecture is setup, as data is all saved on a per-aircraft basis. You can uninstall accufeel quickly and re-install it, w/o any affect on FSX or your accufeel saved data.

Scott.
A2A Simulations Inc.

Jet
Airman
Posts: 11
Joined: 28 Sep 2012

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post Jet »

Thanks for the info Scott. Its good to know.

......Jet

User avatar
Flyboy_Pete
Airman
Posts: 31
Joined: 26 Feb 2012
Location: 8nm South East of YMMB

Re: Accu-Feel v.1.1 Update Available

Post Flyboy_Pete »

Just noticed the update! Thanks A2A Team. I love this app.

Cheers ... Pete

new reply

Return to “Accu-Feel General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest